Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)

Ieri am fost cu 3 colege pentru prima dată la Cinema City în Baia Mare. Am vrut ceva 3D dacă tot avem și la noi în oraș săli 3D, așa că am ales acest film. Ce să zic... filmul în sine are o poveste drăguță, dar nu acesta este punctul lui forte. Ceea ce m-a impresionat (și cred că nu doar pe mine) a fost excepționala realizare din punct de vedere tehnic (mai ales acuratețea imaginii tridimensionale). „Desenarea” acelor bufnițe a fost o reușită totală, după părerea mea. Practic este un film 100% computer-generated, dar este un film relaxant ce merită de văzut.
P.S. - mi-a plăcut foarte mult și soundtrack-ul :)

Filmul ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufniţelor, vrăjit de poveştile eroice ale tatălui său despre Guardians of Ga’Hoole, o armată de luptători înaripaţi care dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a salva neamul bufniţelor din ghearele Purilor, forţe ale răului.  În timp ce Soren visează că într-o bună zi va putea să intre în armata eroilor săi favoriţi, fratele lui mai mare, Kludd, îl ia în derâdere; acesta tânjeşte mai degrabă să vâneze, să zboare liber din creangă în creangă şi să-şi înlocuiască fratele mai mic în inima tatălui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinţe teribile—cei doi fraţi cad din vârful copacului în care-şi aveau cuibul, chiar în ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren să organizeze o evadare spectaculoasă cu ajutorul altor bufniţe tinere şi curajoase. Ele zboară împreună peste mare şi prin zona ceţurilor întunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde îşi au sălaşul legendarii Gardieni—aceştia sunt singura speranţă a lui Soren de a-i învinge pe Puri şi de a salva regatul bufniţelor.

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010) Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010) Reviewed by Anton Mihiș on noiembrie 07, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Comentariile sunt supuse moderării, de aceea nu apar direct în momentul trimiterii.

Un produs Blogger.