Și câștigătorul este ... Internet Explorer

În ultima vreme am „testat” și eu noile versiuni a 3 browsere: Internet Explorer 9, Google Chrome și Opera. Opera l-am instalat astă-vară și l-am folosit câteva luni bune, până când a început să-mi dea erori, să se închidă singur sau să înghețe, mă rog ... chestii de genul ăsta. Am trecut apoi pe browserul celor de la Guagăl. Totul bine și frumos la el, până am înceuput să-l personalizez cu teme, aplicații, bookmark-uri și să-l sincronizez prin contul meu Google. Din câte am înțeles, asta e ideea pe care băieții vor merge și în cazul viitorului Chrome OS, dar sincer mi-e frică să mă gândesc ce „sistem de operare” va fi ăla dacă un amărât de browser cum l-am încărcat un pic deja începe să facă figuri. În fine, ideea e că în ultima vreme Chrome ăsta m-a enervat rău, în sensul că refuză să acceseze anumite link-uri, se mișcă extrem de greu, îmi uită datele de autentificare de pe anumite site-uri (deși eu nu i-am dat să șteargă cookie-urile, autocompletările sau astea ...), etc.
În tot acest timp, pe calculatoarele mele stătea cuminte și aproape inactiv Internet Explorer, versiunea 9. În zilele trecute am început să-l folosesc și acum îmi place la nebunie. Se mișcă foarte repede, afișează paginile corect, are sistem de securitate, altfel spus: le întrece pe toate celelalte!
Concluzia: pentru mine, Internet Explorer a fost, este și va fi browserul meu preferat!
Și câștigătorul este ... Internet Explorer Și câștigătorul este ... Internet Explorer Reviewed by Anton Mihiș on februarie 20, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Comentariile sunt supuse moderării, de aceea nu apar direct în momentul trimiterii.

Un produs Blogger.