FlyBAY 2012

La o săptămână după mitingul de la Satu Mare, a venit rândul băimărenilor să ia parte la un mic spectacol aviatic. Aceasta a fost a doua ediție a FlyBAY.
Ce să zic... atât cât a fost, a fost bine (ca spectacol). Anul trecut mai mulți factori au făcut ca spectacolul să fie foarte slăbuț, puține avioane și aceleași figuri repetate (na, să umple timpul...).
Anul acesta însă nu a fost așa de plictisitor. Deși în program scria că va dura de la ora 11 la ora 14, în cele din urmă a fost cam de pe la 11:30 până la 13:30 - numai bine. Au fost bineînțeles Hawks of Romania cu 5 avioane, Vulturii Tricolori bineînțeles cu Zlin-urile, două Ikarus-uri C42, mai multe ultraușoare, și două modele care mie cel puțin mi-au plăcut foarte mult - Cessna 172 Skyhawk și un Zlin Savage Cruiser. Bineînțeles și planoarele și salturile cu parașuta au fost prezente, ca de fiecare dată.
Acuma sigur, o jucărie de la TAROM sau ceva de la Forțele Aeriene ar fi fost cireașa de pe tort, dar e bine și așa! Având în vedere că e a doua ediție, e foarte bine. La urma urmei, sătmărenii au 5 ani de experiență deja, noi abia acum începem.
Atât doar, ca organizare din punct de vedere a primirii spectatorilor, a fost un eșec total! Am stat O ORĂ în coloană ca să putem ieși cu mașina din înghesuiala aia. Toată circulația de la aeroport până pe la Metro a fost blocată, a fost oribil din punctul ăsta de vedere. A, și încă ceva... la anul trebuie neapărat de rezolvat problema sonorizării: două boxe cât pentru un restaurant nu pot nicicum să facă față într-o astfel de situație...

În fine, mi-a plăcut spectacolul și probabil asta e cel mai important. Și mai mult decât atât, mi-au plăcut și pozele ce mi-au ieșit. Aici sunt.

FlyBAY 2012 FlyBAY 2012 Reviewed by Anton Mihiș on august 19, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Comentariile sunt supuse moderării, de aceea nu apar direct în momentul trimiterii.

Un produs Blogger.