Treceți la conținutul principal

Despre

Anton Mihiș, născut pe 27 septembrie 1994 la Baia Mare unde locuiesc și în prezent. Student în anul III la jurnalism în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare.

Nu pot scrie de-alea cu „sunt o persoană...” pentru că nu îmi pot prezenta/defini un anume portret universal. Îmi adaptez personalitatea în funcție de împrejurarea în care mă aflu.
Sunt un perfecționist și un adept al lucrului bine făcut. Nu accept jumătăți de măsură, falsuri sau minciuni.
Nu cred în standarde, cred că fiecare om trebuie să-și dezvolte propria personalitate. Îi admir pe cei care se cred suficient de nebuni încât să schimbe lumea, pentru că aceia sunt cei care o fac.

Blogul a venit în septembrie 2008 (vechiul blog), din dorința de a-mi exprima opiniile despre ceea ce se întâmplă în jurul meu. Evident, de atunci s-au schimbat multe în viața mea, dar blogul continuă să rămână din același motiv.

Ca domenii de interes pot menționa, în primul rând fotografia și IT-ul cu tot ce ține de ele, grafica, designul (în orice domeniu), aviația și automobilele.

Mai multe concluzii și impresii vă las să vă formați urmărind conținutul blogului :)

Postări populare de pe acest blog

Avem o singură speranță. Restul sunt „soluții”.

Astăzi, 8 noiembrie 2016, va fi o zi de marcat în calendar. Va influența mulți ani de acum înainte, și poate va influența chiar cursul istoriei societății omenești. Americanii își votează noul președinte. Iar având în vedere că Europa e blocată în incompetență, Rusia și Asia sunt sinistru de tăcute la acest capitol, iar restul lumii nu prea are nimic de zis, e destul de clar că președintele Americii va fi și de data aceasta „președintele lumii”.
Iar americanii și-au sortat ofertele până au ajuns la doi: Hillary Clinton și Donald Trump. Pro și contra poți găsi la amândoi, dar, după părerea mea, alegerea unuia sau a celuilalt, va fi o alegere pentru ce va urma să se întâmple cu ceea ce noi numim azi „occidentul”. În cazul lui - Donald Trump - America va trece din nou la lucru, făcând ce știe mai bine: să fie (să redevină, mai bine zis) cea mai grozavă națiune din lume, un exemplu de urmat pentru orice altă țară care dorește libertate și bogăție. În cazul ei - Hillary Clinton - America …

Weekend-ul nebunilor

În ultimele zile am avut impresia că românii și-au făcut un fel de pauză la creiere. Sau, mă rog, una mai lungă și mai gravă decât de obicei. Două evenimente total diferite, i-au pus pe cei mai reduși la minte dintre compatrioții noștri să-și arate public ce număr negativ de neuroni au în creier.
Eu m-am gândit că dacă nu mai vrem să asistăm la asemenea desfășurări de prostie pe viitor, am putea aplica niște idei :))...

Ursul din Sibiu
De la început, vreau să fiu foarte bine înțeles într-un aspect: nu sunt deloc pentru cruzime față de animale! Îmi plac și mi-s dragi toate felurile de animale cărora și noi, oamenii, le suntem dragi. Când văd câte o flocoșenie de cățel din ăla de 10 centimetri lungime care se dă în spectacol pe stradă trăgând de lesă și lătrând, sau câte un pui de mâțuc pe Instagram care se bate cu apa de la robinet, mi se topește inima. Și deși animalele sălbatice sunt un pic altă categorie, nici cu ele n-am nimic.
Sunt însă PRO cruzimii pentru proști!
Nu cred că mai a…

Judecata celei de-a treia zi

S-a terminat! Trump a câștigat. N-a început al treilea război mondial, totul e bine, și, în mod normal, n-are de ce să nu fie bine și în continuare. N-am crezut că voi mai scrie încă o postare pe această temă, însă prea multe s-au întâmplat în urma alegerilor și prea multe constatări am făcut, încât mă simt nevoit să menționez câteva chestii.
Bineînțeles, cred că cel mai rău lucru pe care îl poți face în momentul ăsta e să te iei după mass-media. Ăștia-s geniile care ziceau „Trump n-o să candideze”, apoi „Trump n-are nicio șansă”, apoi au arătat toate acele stupide sondaje, iar acum toți se comportă de zici că vine sfârșitul lumii. O manipulare mai urâtă ca asta nu cred că am văzut. Deși, nu mă mir deloc în asemenea situații. Și dacă tot am adus aminte de astea, să încep cu o primă constatare.

„Democrații” nu știu ce-i democrația

Trump a câștigat în urma unui VOT. Nu a fost o întâmplare, nu a fost o conspirație, nu a fost o numire din partea unui regim dictatorial. A fost dorința oame…